Vélemény Reprint

Egy ifjú író-olvasó leírja, mit gondol a körülötte lévő világról - se több, se kevesebb.

Utolsó kommentek

2011.03.08. 02:10 TooNormal

Beszarok a fideszesen

Eddigi röpke 16-17 évnyi földi létem során egyik párt és egyik politikus sem lett a kedveltem. Ez az első olyan kormány, aminek kormányra kerülésekor már aránylag intenzíven követtem és legalább alapszinten felfogtam az eseményeket. Ebben a korban és ilyen előismeretekkel, illetve hiányukkal a legegyszerűbb annyit mondani, hogy 'Hajrá. Csináljátok jobban, mint az előző brancs, nem valami szép számokkal dobálóznak, ha róluk van szó.'

Ezt sem teszem pártkérdéssé, felteszem, a politikusi léttel jár az ilyen szintű pofátlanság. De a hülyeség is? Ráadásul ez a pasas nem egy Szíjjártó, nem szóvivő, akinek két hónapon belül a feketét és a fehéret is ugyanolyan vehemenciával kell támogatnia, ez csak egy valaki. Kerényi János, most hallom először a nevét, és bár elsősorban az maradt meg bennem, hogy Ön egy pofátlan ember, másodsorban az, hogy Ön egy címeres ökör.

hvg.hu-cikk:

A Parlament félemeletén, tiltott helyen dohányzó fideszes képviselőt, Kerényi Jánost arról kérdeztük, hogy megszavazza-e a dohányzásellenes törvény szigorítását. De ez még nem minden.


hvg.hu: Megszavazza a Fidesz által beterjesztett törvénymódosítási javaslatot?

 

Kerényi János: Megszavazom, igen.

 

hvg.hu: Ez mennyiben kompatibilis azzal, hogy ön itt dohányzik?

 

K. J.: Eddig dohányoztam, amikor a törvény be lesz vezetve, akkor nem fogok dohányozni.

 

hvg.hu: Ne haragudjon, képviselő úr, de nem ismerem arcról. Bemutatkozna portálunk olvasóinak?

 

K. J.: Simon Zoltán.

 

(Simon Zoltán nevű képviselő a Parlamentben nincs - a szerk.)

 

Szabályt szeg. "Apróság" - a cikk bevezetője szerint legalábbis tiltott helyen cigarettázott Kerényi úr. Bullshit választ ad a kérdésre - "belefér". Nem tudom, miért nem kérdezte meg az interjúztató, hogy a törvénytervezettől függetlenül miért dohányzik tilosban. A következő kérdés fényében azonban mindegy is.

Kerényi Batmannek hitte magát, vagy mi van? Azt gondolta, soha senki nem fogja beazonosítani vagy legalább leellenőrizni, van-e a parlamentben Simon Zoltán nevű pasas? Az egy dolog, hogy - és tényleg nagyon ritkán használom a kifejezést - ennek az embernek aztán van bőr a képén, de agya miért nincs? Ennyire hülyének nézi az újságírókat?

Édes Istenem... esküszöm, már meg is értettem, miért olyan a médiatörvény, amilyen.

UPDATE: És folytatja a hazudozást.
 

3 komment

Címkék: média politika ember


A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyreprint.blog.hu/api/trackback/id/tr62720510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2011.03.08. 13:22:15

Isten hozott a nagy magyar politikai hétköznapokba. Mifelénk már csak ez járja. Vizet prédikálnak a politikus "hölgyek és urak", közbe meg bort isznak. A magyar politikus messzeföldön a gerincességéről és az etikusságáról híres.

Terézágyú 2011.03.08. 14:24:34

"Na és?"

"Oszt jónapot."
süti beállítások módosítása