Vélemény Reprint

Egy ifjú író-olvasó leírja, mit gondol a körülötte lévő világról - se több, se kevesebb.

Utolsó kommentek

2011.02.21. 23:37 TooNormal

Magyarfutball (szitokszó)

Csak egy kis rövidke. Már megint lesz valami húdehúde konferencia, ahol mindenki megmondja a nagy igazságot és megtalálják az ezer afrodiziákumot, amire szükség van a magyar foci helyreállításához.

Szerintem egy dolog kell csupán, semmi más. Ne legyünk elégedettek a szarral. Ha nem csapjuk össze a tenyerünket annak hallatán, hogy Mittoménki Marci az olasz bajnokság kiesőjelöltjének csapatában tíz percet pályára lépett, ha nem írunk erről cikket, ha nem adunk neki olyan címet, hogy „Mittoménki küzdelmes játéka ellenére kapott ki az AC Mucsaröcsöge”, ha nem tartjuk eredménynek, hogy egy magyar focista egy külföldi, de ennek ellenére lószar csapatnak a kispadján üldögél, csak és kizárólag ekkor fog elindulni a változás.
 
Egy Sampdoria ne legyen már perspektíva meg elért eredmény. A BL-es Loki ment rá a húúúha, lehetséges, hogy szar, de legalább külföldi csapat marhaságára. A szar az szar belföldön és külföldön is. Nem regula kell ide (illetve persze, kell, de önmagában nem lesz elég): nem szabad dicsőíteni a szart. Ennyi. Senki nem fog hajtani, ha elélvezünk attól, hogy Mittoménki Marci tíz percig pályán volt egy foscsapatban.
 
Mindig is idegbajt kaptam ezektől a cikkcímektől.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport magyar foci elvárások


A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyreprint.blog.hu/api/trackback/id/tr522678512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása